Bel ons: 023-5640326

Sterk in het betere hekwerk
Sterk in het betere hekwerk

Hekwerken en schuifpoorten voor optimale veiligheid

Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van een hekwerk of (elektrische) schuifpoort. De hekwerken van Roubos Hekwerk uit Hoofddorp zijn naast een optimale terreinbeveiliging ook een fraai visitekaartje van uw locatie.
 

Roubos Hekwerken

sportveldafscheiding; sierhekwerk

Dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafmathekwerk is een onwrikbaar en stabiel hekwerk. Het biedt een nette, onderhoudsvrije en vandaalbestendige terreinbeveiliging voor bedrijven. Door de kindveilige constructie wordt dit dubbelstaafmathekwerk ook veel toegepast in woonwijken en op kinderspeelplaatsen.

De dubbelstaafmatten zijn voorzien van 2 horizontale draden rond 8 mm en 1 verticale draad rond 6 mm. De vele laspunten en de veilige maaswijdte van 50×200 mm creëren een stevig geheel. Met een uniek bevestigingssysteem worden de draadmatten stevig en rammelvrij aan de staanders verankerd. Beschadigingen en verzakking aan de paal behoren tot het verleden door deze constructie. De verbinding heeft een speciaal ontwikkelde schroefconstructie met een unieke kop en is hierdoor vandaalbestendig. Kortom, de degelijkheid van dubbelstaafmathekwerk staat hiermee onomstotelijk vast.

Roubos Hekwerk in Hoofddorp; ballenvangers sierhekwerk; Roubos Hekwerk in Hoofddorp dubbelstaafmathekwerk; sportveldafscheiding

Gaashekwerk

Gaashekwerk is een relatief onopvallende en tevens heel functionele oplossing voor de meest uiteenlopende terreinomstandigheden. Ook in landelijke omgevingen en rondom privéterreinen biedt gaashekwerk een effectieve beveiliging. Het gaashekwerk plaatsen we met of zonder bovenbuis, eventueel voorzien van extra uithouders met puntdraad.

Roubos Hekwerk in Hoofddorp; ballenvangers sierhekwerk; Roubos Hekwerk in Hoofddorp dubbelstaafmathekwerk; sportveldafscheiding

Spijlenhekwerk

Wilt u een hekwerk dat optimale beveiliging én een fraai aanzicht biedt? Dan is spijlenhekwerk voor u de beste keus. Het is het meest vandalismebestendige hekwerk op de markt. Een spijlenhekwerk is voorzien van een onzichtbare verbinding tussen de spijlenvakken en de staanders, zonder klemmen, bouten en moeren. De spijlen zijn vierkant zodat uitbuigen onbegonnen werk is. Door de extra zware boven- en onderliggers is loswrikken nagenoeg onmogelijk.

Wij leveren spijlenhekwerk met vierkante doorlopende spijl, ronde doorlopende spijl, met platte bovenligger, puntjes op de bovenligger en met spijlen dicht op elkaar (veel gebruikt bij speelplaatsen).

Roubos Hekwerk in Hoofddorp; ballenvangers sierhekwerk; Roubos Hekwerk in Hoofddorp dubbelstaafmathekwerk; sportveldafscheiding

(Elektrische) schuifpoorten

Bij een vrijdragende schuifpoort is het mogelijkheid om een poort met een doorgang van 10 meter te openen en te sluiten. Dit kan door middel van een speciale onderbalk. Een rail is dan niet nodig. Hoogwaardige componenten en vooruitstrevende technologie maken het mogelijk om de beste kwaliteit schuifpoort te leveren. De poorten zijn uitgerust met hang- en sluitwerk en staan garant voor jarenlang onderhoudsarm gebruiksgemak.

Een elektrische bediening op afstand is ook mogelijk. De elektrische schuifpoort opent parallel aan het hekwerk, daardoor hebben de poorten slechts minimale bewegingsruimte nodig.

Sierhekwerk

Sierhekwerken zijn een sieraad voor elke woning en tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij  leveren verschillende modellen en stijlen. Een hekwerk dat in harmonie is met de omgeving of juist een echte blikvanger is. Wat u ook voor ogen heeft, wij leveren en plaatsen een sierhekwerk dat aan al uw voorkeuren voldoet.

Sportveldafscheiding & ballenvangers

Bescherm toeschouwers langs de lijn tegen harde, ongecontroleerde ballen met een sportveldafscheiding. Dit is een speciaal hekwerk van een meter hoog, voorzien van gaas- of draadmatvulling. Langs hockeyvelden houden hardhouten of kunststof slagplanken op maaiveldhoogte de harde pushes tegen.

De ballenvangers van Roubos Hekwerken zijn en voorzien van polyethyleennet in combinatie met gaas of draadmatten aan de onderzijde. Wij leveren ook ballenvangers met uitsluitend gaas of draadmatten. Bij hockeyvelden kunnen er eventueel slagplanken aan de onderzijde worden bevestigd.

Roubos Hekwerk in Hoofddorp; ballenvangers sierhekwerk; Roubos Hekwerk in Hoofddorp dubbelstaafmathekwerk; sportveldafscheiding